Страница 1 из 1
лазанья
Добавлено: 26 янв 2014, 11:12
Victoria
Lasagna cooked in Ninja cooking system with oven-ready Lasagne Presto is not bad at all =)

Re: лазанья
Добавлено: 29 янв 2014, 12:38
Akka
Рецептик можно ?

Re: лазанья
Добавлено: 29 янв 2014, 13:27
Victoria
да-да, обязательно, только чуть позже. хорошо, Akka? надо будет собрать несколько их вместе =)
Re: лазанья
Добавлено: 29 янв 2014, 15:39
Victoria
Lasagne Presto: Cooking Instructions
1. Use approximately 250 mL (1 cup) of water per 750 mL (3 cups) of thick and meaty sauce.
2. Heat sauce to boiling. Cover bottom of dish with a thin layer of sauce.
3. Without boiling, place lasagne directly from package over sauce. Lasagne will soften while baking.
4. Layer lasagne side by side. Do not overlap.
5. Generously cover the lasagne layers with sauce. Apply extra sauce to the top layer.
Oven Ready Lasagne with Meat
375 g (1 pkg) Italpasta Oven Ready Lasagne
680 mL Italpasta Spaghetti Sauce
450 g (1 lb) ground beef (or veal)
250 mL (1 cup) water
450 g (1 lb) Ricotta cheese
1 egg, beaten
225 g (1/2 lb) Mozzarella cheese, grated
185 mL (3/4 cup) Parmesan cheese, grated
15 mL (tbsp) parsley flakes
dash nutmeg
salt, pepper to taste
Directions: Preheat oven to 200 C (375 F). In a saucepan brown ground beef/veal. Drain fat, add spaghetti sauce and 250 mL water, bring to boil. In a large bowl mix together Ricotta cheese, beaten egg, Mozzarella cheese, 60 mL Parmesan cheese, parsley flakes and nutmeg. Add salt and pepper, if desired.
To assemble: Spread a layer of hot spaghetti sauce mixture in bottom of 4 L (13"x9"x2") pan. Layer lasagne, 1/2 cheese mixture, 1/3 sauce mixture, lasagne, remaining cheese mixture, 1/3 sauce mixture, lasagne, remaining sauce mixture. Top with Parmesan cheese. Bake at 200 C (375 F) covered with aluminium foil for 40 minutes. Remove foil and bake for 15 more minutes. Let stand for 5 to 10 minutes before cutting. Serves 6-8.
Также можно assemblе in cooking system: выложить слоями лазанью и начинку, добавить 1-1/2 cup water, включить в режиме Oven минут на 40-50.
Re: лазанья
Добавлено: 29 янв 2014, 21:17
Kate
Я читаю: "Лазанье"
Re: лазанья
Добавлено: 29 янв 2014, 22:12
Victoria
видимо, потому что ItalPasta Lasagne Presto =)
Re: лазанья
Добавлено: 30 янв 2014, 07:59
deliasmith
What is Ninja cooking system?
Thanks
Re: лазанья
Добавлено: 30 янв 2014, 08:44
Victoria
deliasmith писал(а):What is Ninja cooking system?
Thanks
You are welcome, deliasmith! =D
http://ninjacooking.ninjakitchen.com/
http://ninjacooking.ninjakitchen.com/recipes/
Очень удобно и приятно пользоваться!
Re: лазанья
Добавлено: 30 янв 2014, 20:52
eprst
Victoria писал(а):видимо, потому что ItalPasta Lasagne Presto =)
нет, потомучта (не поленился, нашел)

Re: лазанья
Добавлено: 31 янв 2014, 14:37
Kate
А-а-а, это кто на фотке?
Re: лазанья
Добавлено: 31 янв 2014, 14:38
mamida
Kate писал(а):А-а-а, это кто на фотке?
Кого-то мне смутно напоминает...
Re: лазанья
Добавлено: 31 янв 2014, 14:40
Kate
mamida писал(а):Kate писал(а):А-а-а, это кто на фотке?
Кого-то мне смутно напоминает...
Во-во и мне. Похоже на Чернореченский каньон...
Re: лазанья
Добавлено: 31 янв 2014, 19:41
svt
а дама, занимающаяся лазаньЕм, - лазУнья?

Re: лазанья
Добавлено: 31 янв 2014, 23:50
eprst
svt писал(а):а дама, занимающаяся лазаньЕм, - лазУнья?

нет. лазунья - это дама, которая ест глазунью ...а там на проводе - лазутчица, и муж у нее - лазутчик.