
лазанья
Правила форума
Пожалуйста, ознакомьтесь с правилами данного форума
Пожалуйста, ознакомьтесь с правилами данного форума
-
- Маньяк
- Сообщения: 2459
- Зарегистрирован: 14 фев 2006, 14:59
Re: лазанья
Рецептик можно ? 

-
- Очарованный странник
- Сообщения: 40367
- Зарегистрирован: 05 июн 2006, 08:34
Re: лазанья
да-да, обязательно, только чуть позже. хорошо, Akka? надо будет собрать несколько их вместе =)
-
- Очарованный странник
- Сообщения: 40367
- Зарегистрирован: 05 июн 2006, 08:34
Re: лазанья
Lasagne Presto: Cooking Instructions
1. Use approximately 250 mL (1 cup) of water per 750 mL (3 cups) of thick and meaty sauce.
2. Heat sauce to boiling. Cover bottom of dish with a thin layer of sauce.
3. Without boiling, place lasagne directly from package over sauce. Lasagne will soften while baking.
4. Layer lasagne side by side. Do not overlap.
5. Generously cover the lasagne layers with sauce. Apply extra sauce to the top layer.
Oven Ready Lasagne with Meat
375 g (1 pkg) Italpasta Oven Ready Lasagne
680 mL Italpasta Spaghetti Sauce
450 g (1 lb) ground beef (or veal)
250 mL (1 cup) water
450 g (1 lb) Ricotta cheese
1 egg, beaten
225 g (1/2 lb) Mozzarella cheese, grated
185 mL (3/4 cup) Parmesan cheese, grated
15 mL (tbsp) parsley flakes
dash nutmeg
salt, pepper to taste
Directions: Preheat oven to 200 C (375 F). In a saucepan brown ground beef/veal. Drain fat, add spaghetti sauce and 250 mL water, bring to boil. In a large bowl mix together Ricotta cheese, beaten egg, Mozzarella cheese, 60 mL Parmesan cheese, parsley flakes and nutmeg. Add salt and pepper, if desired.
To assemble: Spread a layer of hot spaghetti sauce mixture in bottom of 4 L (13"x9"x2") pan. Layer lasagne, 1/2 cheese mixture, 1/3 sauce mixture, lasagne, remaining cheese mixture, 1/3 sauce mixture, lasagne, remaining sauce mixture. Top with Parmesan cheese. Bake at 200 C (375 F) covered with aluminium foil for 40 minutes. Remove foil and bake for 15 more minutes. Let stand for 5 to 10 minutes before cutting. Serves 6-8.
Также можно assemblе in cooking system: выложить слоями лазанью и начинку, добавить 1-1/2 cup water, включить в режиме Oven минут на 40-50.
1. Use approximately 250 mL (1 cup) of water per 750 mL (3 cups) of thick and meaty sauce.
2. Heat sauce to boiling. Cover bottom of dish with a thin layer of sauce.
3. Without boiling, place lasagne directly from package over sauce. Lasagne will soften while baking.
4. Layer lasagne side by side. Do not overlap.
5. Generously cover the lasagne layers with sauce. Apply extra sauce to the top layer.
Oven Ready Lasagne with Meat
375 g (1 pkg) Italpasta Oven Ready Lasagne
680 mL Italpasta Spaghetti Sauce
450 g (1 lb) ground beef (or veal)
250 mL (1 cup) water
450 g (1 lb) Ricotta cheese
1 egg, beaten
225 g (1/2 lb) Mozzarella cheese, grated
185 mL (3/4 cup) Parmesan cheese, grated
15 mL (tbsp) parsley flakes
dash nutmeg
salt, pepper to taste
Directions: Preheat oven to 200 C (375 F). In a saucepan brown ground beef/veal. Drain fat, add spaghetti sauce and 250 mL water, bring to boil. In a large bowl mix together Ricotta cheese, beaten egg, Mozzarella cheese, 60 mL Parmesan cheese, parsley flakes and nutmeg. Add salt and pepper, if desired.
To assemble: Spread a layer of hot spaghetti sauce mixture in bottom of 4 L (13"x9"x2") pan. Layer lasagne, 1/2 cheese mixture, 1/3 sauce mixture, lasagne, remaining cheese mixture, 1/3 sauce mixture, lasagne, remaining sauce mixture. Top with Parmesan cheese. Bake at 200 C (375 F) covered with aluminium foil for 40 minutes. Remove foil and bake for 15 more minutes. Let stand for 5 to 10 minutes before cutting. Serves 6-8.
Также можно assemblе in cooking system: выложить слоями лазанью и начинку, добавить 1-1/2 cup water, включить в режиме Oven минут на 40-50.
- Kate
- Мудрая свинья
- Сообщения: 13981
- Зарегистрирован: 06 апр 2005, 07:46
- Откуда: От верблюда
Re: лазанья
Я читаю: "Лазанье"
-
- Очарованный странник
- Сообщения: 40367
- Зарегистрирован: 05 июн 2006, 08:34
Re: лазанья
видимо, потому что ItalPasta Lasagne Presto =)
-
- Маньяк
- Сообщения: 2354
- Зарегистрирован: 09 окт 2007, 07:08
Re: лазанья
What is Ninja cooking system?
Thanks
Thanks
-
- Очарованный странник
- Сообщения: 40367
- Зарегистрирован: 05 июн 2006, 08:34
Re: лазанья
You are welcome, deliasmith! =Ddeliasmith писал(а):What is Ninja cooking system?
Thanks

http://ninjacooking.ninjakitchen.com/
http://ninjacooking.ninjakitchen.com/recipes/
Очень удобно и приятно пользоваться!
- eprst
- Маньяк
- Сообщения: 4722
- Зарегистрирован: 01 июл 2004, 17:53
- Откуда: Пи Тер -> Ню Вест
Re: лазанья
нет, потомучта (не поленился, нашел)Victoria писал(а):видимо, потому что ItalPasta Lasagne Presto =)

- Kate
- Мудрая свинья
- Сообщения: 13981
- Зарегистрирован: 06 апр 2005, 07:46
- Откуда: От верблюда
Re: лазанья
А-а-а, это кто на фотке?
-
- Графоман
- Сообщения: 13679
- Зарегистрирован: 03 окт 2006, 06:40
- Откуда: Voronezh-Moscow-Van
Re: лазанья
Кого-то мне смутно напоминает...Kate писал(а):А-а-а, это кто на фотке?
- Kate
- Мудрая свинья
- Сообщения: 13981
- Зарегистрирован: 06 апр 2005, 07:46
- Откуда: От верблюда
Re: лазанья
Во-во и мне. Похоже на Чернореченский каньон...mamida писал(а):Кого-то мне смутно напоминает...Kate писал(а):А-а-а, это кто на фотке?
-
- Графоман
- Сообщения: 9288
- Зарегистрирован: 22 мар 2006, 10:45
Re: лазанья
а дама, занимающаяся лазаньЕм, - лазУнья? 

- eprst
- Маньяк
- Сообщения: 4722
- Зарегистрирован: 01 июл 2004, 17:53
- Откуда: Пи Тер -> Ню Вест
Re: лазанья
нет. лазунья - это дама, которая ест глазунью ...а там на проводе - лазутчица, и муж у нее - лазутчик.svt писал(а):а дама, занимающаяся лазаньЕм, - лазУнья?