
Понятно, почему Ниссан содрал с меня столько за сервис.
Просто парковна не удачная была


и стою рядом со знаками, совершенно не соответствующие моему положению ( для ожидающих пополнения??


И ведь не видели, когда фоткали, только потом

1 year service - $179Энн писал(а):А почему Ниссан содрал за сервиз? Машинка вроде бы как новая ( у меня такая же, один в один)
Да, новая то новая - но я тут как-то с ночной смены столб на парковке не разглядела, вообщем поцарапала так, приличноЭнн писал(а):А почему Ниссан содрал за сервиз? Машинка вроде бы как новая ( у меня такая же, один в один)
пока не реальноAnry писал(а):а может просто пришло время сменить работу?!
Я бы поговорила - но в машинах я тук-тук - откройте.Энн писал(а):Всетаки когда сам царапаешь все-таки не так обидно. Мне тоже чуть-чуть поцарапали, на стоянке у мола. Хоть и стараюсь парковаться подальше от скученных мест, все равно какой-то паразит пацарапал.
За сервиз с меня на Ниссане чуть меньше взяли. У вас тоже пожизненная замена масла?
Называется поговорим о машинах - между нами девочками.
А я бы хотела сделать комплимент to Gwyneth Kate Paltrow -TATA писал(а):![]()
+1Blonde
А я бы хотела сделать комплимент to Gwyneth Kate Paltrow -
Она очень похожа на нашу очаровательную ТАТУ![]()
Современный ale отличался от lager технологическим процессомTATA писал(а):Кстати, чем Ale отличаеться от Beer?![]()
Wiki:Ale писал(а):Ales are normally brewed with top-fermenting yeasts ... The important distinction for ales is that they are fermented at higher temperatures and thus ferment more quickly than lagers.
...
Ale is typically fermented at temperatures between 15 and 24 °C (60 and 75°F). At these temperatures, yeast produces significant amounts of esters and other secondary flavour and aroma products, and the result is often a beer with slightly "fruity" compounds resembling but not limited to apple, pear, pineapple, banana, plum, or prune. Typical ales have a sweeter, fuller body than lagers.
Wiki:Lager писал(а):Lager is distinguished from ale by its yeast. Lager yeast ferments at colder temperatures and flocculates on the bottom of the fermenting vessel, while ale yeast ferments at warmer temperatures and settles on the tops of fermentation tanks. The organism most often associated with lager brewing is Saccharomyces pastorianus, a close relative of Saccharomyces cerevisiae.
Аман Ванкуверский писал(а):Современный ale отличался от lager технологическим процессомTATA писал(а):Кстати, чем Ale отличаеться от Beer?![]()
Wiki:Ale писал(а):Ales are normally brewed with top-fermenting yeasts ... The important distinction for ales is that they are fermented at higher temperatures and thus ferment more quickly than lagers.
...
Ale is typically fermented at temperatures between 15 and 24 °C (60 and 75°F). At these temperatures, yeast produces significant amounts of esters and other secondary flavour and aroma products, and the result is often a beer with slightly "fruity" compounds resembling but not limited to apple, pear, pineapple, banana, plum, or prune. Typical ales have a sweeter, fuller body than lagers.Wiki:Lager писал(а):Lager is distinguished from ale by its yeast. Lager yeast ferments at colder temperatures and flocculates on the bottom of the fermenting vessel, while ale yeast ferments at warmer temperatures and settles on the tops of fermentation tanks. The organism most often associated with lager brewing is Saccharomyces pastorianus, a close relative of Saccharomyces cerevisiae.